GOYA HEERHUGOWAARD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 204 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Goya Heerhugowaard. Meer weten? Ontdek meer

19 jan 2023 om 19:54 Eten in het restaurant is altijd top! Deze keer thuisbezorgd was minder we hebben de helft laten staan. Geen sojasaus en gember bij de bestelling, wel betaald. De kwaliteit was minder dan dat we gewend zijn.
21 dec 2022 om 20:52 Het was lekker heb gesmuld
21 dec 2022 om 9:56 Nommers, Goya is mijn favoriete restaurant, de bestelling is net zo lekker als wanneer je er echt zit!
14 dec 2022 om 18:22 Sushi besteld. Prima!
8 dec 2022 om 18:14 Eten was niet super. Normaal wel heerlijk. Maar viel nu tegen . Bezorging was top!
2 dec 2022 om 22:11 Altijd super lekker.
18 sep 2022 om 11:37 Het eten was een beetje door elkaar geschud. Jammer dat soyasaus en wasabi er niet gewoon bij zitten. De bezorging was supersnel en de bezorger vriendelijk ondanks de regen.
14 sep 2022 om 19:58 De beste sushi in de omgeving. Goed gedaan.Super.
18 jul 2022 om 0:41 Ik doe t normaal via de eigen site. Die stond gesloten en Thuisbezorgd stond open
15 jul 2022 om 23:02 heerlijk eten en lekker warm
5 jul 2022 om 22:32 Een heerlijke pokebowl. Ruim voldoende, goed gevuld.
28 jun 2022 om 23:13 Het eten was super en kwam op de afgesproken tijd. We gaan vaker sushi hier bestellen.