GOYA HEERHUGOWAARD

GOYA HEERHUGOWAARD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 187 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Goya Heerhugowaard. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 7:46 Erg lekker, op tijd bezorgd
28 apr 2022 om 20:50 De bezorger was vriendelikk, maar zowel de salade als de suchi was helemaal door elkaar geschud. Aan de sparribs zat veel vet en de spiesjes waren best taai. Teleurstellend gezien het bedrag meer dan e35,- was.
17 mrt 2022 om 19:33 Supersnel bezorgd. Zitten wel restjes op de sushi van andere sushi dat niet onze bestelling was wat wel jammer is als je niet alles mag eten
16 jan 2022 om 22:10 Eten was over het algemeen goed, kwam warm aan. De zeewier om de temaki was alleen zo sompig dat het niet door te bijten was.
12 jan 2022 om 9:55 Weer TOP! Alleen waren jullie de pandan cake vergeten en ik kon jullie telefonisch niet bereiken.
9 jan 2022 om 21:14 Prima eten, optijd geleverd. Ga tijd aan vanaf. Helaas moet je voor soja saus en wasabi extra betalen, dit krijg je dus NIET standaard bij je bestelling. Flinke domper.
9 jan 2022 om 20:42 Was prima.
9 jan 2022 om 20:24 Wat hebben wij slecht gegeten. Nooit meer.
8 jan 2022 om 19:51 Altijd lekker en vriendelijke bezorging! Mis wel de soya saus.
30 dec 2021 om 21:16 Heerlijk gegeten top en bezorgtijden was wel lang maar van te voren gemeld het was druk dus tevreden
25 dec 2021 om 18:20 Snel bezorgd, netjes verpakt en eten was nog lekker warm. We hebben heerlijk gegeten!!
24 dec 2021 om 20:16 Normaalgesproken top poké bowl, maar vandaag was het vooral rijst en weinig topping. Ook de gyoza was een beetje kariger dan normaal. Snelle bezorging en aardige meneer!